Certificaten

Bij een dakdekker certificaat wordt er gesproken over een KOMO procescertificaat. Dit is een kwaliteitsverklaring die duidelijk maakt dat een product, een bouwdeel of een installatie overeenkomt met de productspecificaties en de prestaties die in de eerdere verklaring zijn vastgelegd. Er wordt ook aangegeven met een procescertificaat of het daarvoor benodigde proces overeenkomt met de processpecificaties die zijn vastgelegd in de verklaring. Bij proces gaat het over het installeren, aanbrengen, monteren, verwerken van producten, bouwdelen en installaties in bouwwerken. Het gaat ook over het gebruik en het beheer van bouwwerken en het uitvoeren van diensten. Processpecificaties kunnen vaak ontleend worden aan een KOMO attest. Dit geeft informatie over de geschiktheid van een product voor de toepassing en de ontwerp- en toepassingsvoorwaarden.

Wat zijn de dakdekker kosten?

Maak gebruik van onze offerte service om in contact te komen met lokale dakdekkers. Laat uw gegevens achter en kom direct in contact met dakdekkersbedrijven. Deze dienst wordt u gratis en vrijblijvend aangeboden.

Procescertificaat dakdekker
Er bestaan speciale procescertificaten voor dakdekkers. Namens de overheid erkent Stichting Bouwkwaliteit een groot deel van de KOMO kwaliteitsverklaringen. De kwaliteitsverklaringen moeten voldoen aan alle regelgeving die voor Nederland van belang is. Hierbij moet er gedacht worden aan het Bouwbesluit en aan het Besluit bodemkwaliteit. De basis voor de KOMO kwaliteitsverklaringen zijn de wensen van de markt op het gebied van kwaliteit, prestaties en verwerkingsvoorschriften. Voordat u met een dakdekker in zee gaat kunt u altijd bepaalde certificaten opvragen om te kijken of diegene aan de voorwaarden voldoet.

Kijk ook eens op deze pagina’s:
> Dakdekker voordelen
> Dakdekker nadelen
> Prijzen
> Dakdekker kosten
> Dakbeheer
> Dak renoveren
> Daken
> Toplaag
> Onderlaag

Of zoek uw regio:
Dakdekker Amsterdam
Dakdekker Rotterdam
Dakdekker Utrecht
Dakdekker Den Haag
Dakdekker Zaandam
Dakdekker Groningen
Dakdekker Leeuwarden
Dakdekker Assen
Dakdekker Zwolle
Dakdekker Lelystad
Dakdekker Almere
Dakdekker Eindhoven
Dakdekker Breda
Dakdekker Dordrecht
Dakdekker Maastricht
Dakdekker Tilburg