Bitumen daken

Een bitumen dakbedekking, misschien heeft u er wel eens van gehoord. Het is een vorm van dakbedekking wat voor een watervaste bescherming zorgt voor een plat dak. Zoals gezegd wordt deze vorm van dakbedekking het vaakst toegepast op een plat dak. Maar ook een dak met een lichte helling is geschikt voor een bitumen dakbedekking. Bitumen dakbedekking staat ook wel beter bekend als roofing. Een bitumen dakbedekking heeft een zwarte kleur en wordt daarom nog wel eens verward met een dak van teer. Het is belangrijk om te weten dat teer in Nederland niet meer gebruikt mag worden. Daarnaast is een bitumen dakbedekking ook totaal anders. Het is een hoogwaardige bouwstof die steeds vaker wordt toegepast.

Wat zijn de dakdekker kosten?

Maak gebruik van onze offerte service om in contact te komen met lokale dakdekkers. Laat uw gegevens achter en kom direct in contact met dakdekkersbedrijven. Deze dienst wordt u gratis en vrijblijvend aangeboden.

Voordelen bitumen dak
Een bitumen dakbedekking biedt vele voordelen. Het is zeer duurzaam en gemakkelijk om te verwerken. Daarnaast is het van nature ook nog eens waterdicht. Er zijn verschillende manieren om een bitumen dak aan te brengen. Daardoor kunnen de prijzen ook verschillen. Kijk ook op pagina dakdekker voordelen. Er is echter wel een gemiddelde prijs, deze bedraagt ongeveer €50 per vierkante meter. Om geld te besparen voor een bitumen dakbedekking doet u er goed aan om verschillende dakdekker offertes aan te vragen. Hieruit kunt u dan een goede keuze maken. Het is verstandig om u wel goed voor te laten lichten over een bitumen dakbedekking en of dit daadwerkelijk wel geschikt is voor uw huis. U wilt achteraf immers niet voor ongewenste verrassingen komen te staan.

Kijk ook op pagina:
> Voordelen dakdekker
> Nadelen dakdekker
> Kosten dakdekker
> Certificaten dakdekker
> Dakbeheer dakdekker
> Dak renoveren
> Dakdekker offertes