Goedkope dakdekker

In Nederland kun je in alle regio's wel een dakdekker vinden. De prijs van een dakdekker is gemiddeld €30 tot €45 per uur (exclusief materialen). Het meest gebruikelijke is dat de dakdekker per m2 betaald krijgt. De prijs is dan inclusief materialen.

Je hoeft niet de hoofdprijs te betalen! Je kunt ook goedkope dakdekkers vinden. De prijzen lopen namelijk uiteen. Het is dus raadzaam om de beste deal te vinden. Je kunt zelf de goedkoopste dakdekker vinden door offertes van dakdekkers uit jouw regio te vergelijken. Zo kun je een prijs-kwaliteit vergelijking maken.

Berekenen van de prijs

Wanneer een dakdekker een prijsopgaaf doet, zal er gekeken worden naar een tweetal dingen.

Als eerste is het gekozen materiaal van belang. Ten tweede is de oppervlakte van belang. Dat wil zeggen, hoe groot is het oppervlak dat de dakdekker moet bedekken? Aan de hand daarvan zal een prijsopgaaf gedaan kunnen worden. Vaak zal er dan een prijs per vierkante meter worden berekend. Uiteraard hangt aan de materialen een prijskaartje, maar ook zal er een uurtarief berekend worden.

Indicatie van de kosten in 2019:

  • Dakpannen: €30 euro tot €70 euro per m2
  • Bitumen: €55 euro tot €80 euro per m2
  • EPDM: €50 euro tot €85 euro per m2
  • PVC: €45 euro tot €70 euro per m2
  • Riet: €85 euro tot €105 euro per m2
  • Groen: €45 euro tot €65 euro per m2

Wat kost een dakdekker?

Benader dakdekkersbedrijven uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij deze vergelijking kun je tot wel 25% besparen op de totale kosten. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk dakdekkers in je regio