Keurmerk dakdekker

KOMO en DAKMERK staan voor het waarborgen van kwaliteit en veiligheid. Het is dus te adviseren om bij het inhuren van een dakdekker na te gaan of de dakdekker in het bezit is van een van deze twee certificaten.

Het KOMO certificaat

KOMO stelt eisen aan de kwaliteit van je dak. Het gaat met name om de eisen rondom kwaliteit en veiligheid. In de bouwwereld krijgt het bezit van een KOMO een steeds belangrijkere rol. Hoewel er ook een DAKMERK certificaat bestaat is het KOMO certificaat er een wat in de bouwwereld rondom dakbedekking leidend is.

DAKMERK certificaat

Het DAKMERK certificaat richt zich op het bewaken en bevorderen van de kwaliteit van het kunststof dak. Het is ook een kwaliteitsorganisatie in Nederland die als enige opereert tot kunststof en bitumen daken.

Het DAKMERK certificaat biedt een aantal voordelen, namelijk:

  • Zekerheid dat het dak voldoet aan hoge kwaliteitseisen.
  • Enige kwaliteitsorganisatie die zich richt op platte daken.
  • De certificaathouder staat garant voor DAKMERK kwaliteit.
  • Je krijgt 10 jaar garantie op waterdichtheid van je dak. Indien het dakdekkersbedrijf in die tijd failliet gaat en je loopt tegen problemen rondom waterdichtheid aan, dan wordt je garantie overgenomen door DAKMERK.

VERBIDAK

VERBIDAK is een brancheorganisatie en geen kwaliteitsorganisatie.

Andere keurmerken en brancheorganisaties

Keurmerk organisaties die in Nederland ook actief zijn:

Wat kost een dakdekker?

Benader dakdekkersbedrijven uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij deze vergelijking kun je tot wel 25% besparen op de totale kosten. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk dakdekkers in je regio