Uurtarief dakdekker

Normaliter werkt een dakdekker met een prijsindicatie wat gebaseerd is op per m2. Kun je de materialen voor je werkzaamheden zelf goedkoper aanschaffen en wil je liever dat de dakdekker alleen het werk komt uitvoeren dan kan een uurloon aantrekkelijk zijn.

Het is wel raadzaam om vooraf te checken of de ingekochte materialen (of materialen die nog ingekocht moeten worden) wel de juiste materialen zijn. Het zou zuur zijn om achteraf nog veel meer materialen te moeten kopen waarmee je uiteindelijk veel duurder uitkomt.

De onderstaande tabel geeft een beeld van gemiddelde prijzen weer. De prijzen kunnen per dakdekker iets lager of veel hoger liggen. De exacte prijs kan de dakdekker zelf geven middels een offerte.

Werkzaamheden Uurtarief
Kluswerk Vanaf €30 euro per uur
Onderhoud Vanaf €35 euro per uur
Nieuw dak leggen Vanaf €30 euro per uur

Sta niet voor verrassingen en zorg dat je de beste prijs-kwaliteitsverhouding hebt! Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes van dakdekkers uit jouw regio.

Wat kost een dakdekker?

Benader dakdekkersbedrijven uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij deze vergelijking kun je tot wel 25% besparen op de totale kosten. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk dakdekkers in je regio