Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakdekkerwijzer.nl
Dakdekkerwijzer.nl

Garantieregeling

Bij een dakdekker certificaat wordt er vaak gesproken over een KOMO procescertificaat. Dit is een kwaliteitsverklaring die duidelijk maakt dat een product, een bouwdeel of een installatie overeenkomt met de productspecificaties en de prestaties die in de eerdere verklaring zijn vastgelegd.

KOMO procescertificaat

Dakdekkers die aangesloten zijn bij Dakmerk werken volgens de richtlijnen ten aanzien van de uitvoering en het materiaalgebruik, als vastgelegd in het KOMO-procescertificaat BRL 4702, maar ook in VCA*, VCA** en Arbowetgeving. Dakmerk is namelijk de enige keurmerk voor de dakenbranche die erkend is door het Ministerie van Economische Zaken.

Woningborg

De Woningborg geeft op hun site aan dat alle dakbedekkingen een garantie van 6 jaar en 3 maanden hebben vanaf de oplevering van de woning. Dit is conform de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling die van toepassing is.

Garantie vanuit dakdekkersbedrijf

Het dakdekkersbedrijf kan zelf ook een garantie geven op de uitgevoerde werkzaamheden of het materiaal. Het is verstandig om je hierover vooraf te informeren.

 

Offertes voor dakwerken ontvangen?

Kies voor een erkend dakdekker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vkamensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende dakdekkers