Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakdekkerwijzer.nl
Dakdekkerwijzer.nl

Wat doet een dakdekker precies?

Een dakdekker kan alle werkzaamheden op en rondom het dak uitvoeren. Het werk is dus erg divers. Een dakdekker heeft de specialisatie per soort dak. Een plat dak kent andere soorten dakbedekking dan een hellend dak.

Een dakdekker voert eenvoudige of complexe werkzaamheden uit op het dak of rondom het dak. Daarnaast kan een dakdekker het hele dak vernieuwen door er nieuwe dakbedekking aan te brengen.

dakpan

Specialisme van een dakdekker

Het is niet vanzelfsprekend dat een dakdekker alle soorten daken kan plaatsen. De meeste dakdekkers hebben hun specialisme op een gebied. Ze zijn of vooral goed in het werk voor platte daken of voor hellende daken. Het kan uiteraard ook voorkomen dat een dakdekker beide specialismen heeft. Echter is het raadzaam om een ervaren en gespecialiseerde dakdekker te inhuren. Vooral bij complexe daken zoals bij complexe dakconstructies of bij het plaatsen van een rieten dak.

Wat kost een dakdekker?

De kosten van een dakdekker zijn afhankelijk van een aantal factoren. Een dakdekker kun je per uur of per m2 uitbetalen. De dakdekker zal zelf de prijzen aangeven aan de hand van het werk wat gedaan moet worden. Wanneer je de dakdekker per uur uitbetaald zal de prijs hoogstwaarschijnlijk lager vallen, omdat de prijs exclusief materialen is (in de meeste gevallen). Laat je dus goed informeren.

 

Offertes voor dakwerken ontvangen?

Kies voor een erkend dakdekker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vkamensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende dakdekkers